Delfy London Make-up is een uniek cosmetisch bedrijf, dat hoogwaardige, trendy, moderne design professionele make-up, huidverzorging, lichaamsverzorging en nagelverzorgingsproducten levert.

    1. Hoogwaardige producten vervaardigd in Italië, Frankrijk en Spanje.
    2. Uniek ontwerp, prestigieuze producten.
    3. De beste klantenservice.
    4. 30 dagen geld-terug-garantie.

Delfy kantoor in Spanje

Wij leveren onze producten wereldwijd vanuit ons Spaanse logistieke centrum.

Onze geschiedenis

Delfy werd opgericht in 2015 in het VK en 2016 in Spanje. Tegenwoordig bevindt het hoofdkantoor van het bedrijf zich in Spanje, op 45 km van de luchthaven Barcelona Prat. Delfy is een 100% familiebedrijf. Mede-eigenaars zijn ook partners in het leven, eigenaren zijn dagelijks betrokken bij het maken en ontwerpen van Delfy-producten en bieden producten alleen aan klanten aan als ze er echt van houden.

Ons doel

We weten dat onze gasten een breed scala aan schoonheidsbehoeften en -eisen hebben, we weten tegenwoordig dat er veel bekende en niet-beroemde schoonheidsmerken zijn en klanten hebben een enorme keuze en een grote verscheidenheid aan merken. We willen dat Delfy het beste assortiment heeft voor alle soorten professionele cosmetische producten. We maken onze producten met liefde en we bieden producten waar we van houden en we willen graag klanten die ook van Delfy houden.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close