Bedankt voor het winkelen op mijn site www.delfycosmetics.com

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zijn we er om te helpen.

Beschadigde, defecte producten of onjuiste artikelen

Als u een product ontvangt dat tijdens verzending is beschadigd, defect is of dat niet het product is dat u hebt besteld, neem dan contact op met info@delfycosmetics.com en wij sturen u gratis vervanging toe. Maak een foto van het product voor een bewijs van schade. We dekken alle redelijke en gebruikelijke verzendkosten voor verzending.

retourneren

Je hebt 30 kalenderdagen om een ​​artikel te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Uw artikel moet zich in de originele verpakking bevinden. Uw artikel moet de kwitantie of het aankoopbewijs hebben.

Restitutie

Zodra we uw item hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en u informeren dat we uw geretourneerde item hebben ontvangen. We zullen u onmiddellijk informeren over de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel. Zodra uw retour is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling uitvoeren op uw creditcard (of de oorspronkelijke betaalmethode). U ontvangt het tegoed binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever. We zullen binnen 7 dagen na ontvangst item retourneren.

Verzenden

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Alle items voor terugbetaling moeten naar het volgende adres worden gestuurd:

Calle Poniol 11,

Pol. Ind. Las Matas

43700 el Vendrell, Tarragona, Spanje

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close